Contact

Casco

Asigurare Allianz-Tiriac Casco
Cum te ajuta asigurarea CASCO
Daca in trecut masina reprezenta un lux, in zilele noastre a devenit, in multe situatii, o necesitate. Odata cu cresterea numarului de masini, a crescut si riscul de producere a unor evenimente neplacute in trafic. Iar tu ai nevoie de siguranta faptului ca te poti baza pe masina ta in orice moment.
Daca asigurarile RCA si Carte Verde sunt asigurari obligatorii, utile in cazul in care ai avariat o alta masina, asigurarea Casco are grija de masina ta.
De ce sa alegi asigurarea CASCO
Allianz-Tiriac, unul dintre cei mai mari asiguratori auto de pe piata din Romania, te ajuta sa ai grija de masina ta cu asigurari create special pentru tine.
Asigurarile Casco de la Allianz-Tiriac au fost create pentru a te proteja in situatii neplacute si pentru a te scuti de batai de cap inutile.

Alte avantaje de a incheia o asigurare Casco la Allianz-Tiriac:
  • prima de asigurare calculata in functie de caracteristicile masinii tale
  • flexibilitate - posibilitatea de a opta, in anumite conditii, pentru varianta de asigurare potrivita tie: cu sau fara fransiza
  • posibilitatea platii in rate a primei de asigurare
  • beneficiile corelate sistemului bonus-malus
  • notificarea simpla si eficienta a daunelor
  • retea de service-uri cu acoperire nationala
  • plata reparatiilor fara intarzieri, in baza decontarii directe intre Allianz-Tiriac si unitatile reparatoare partenere.
Utilitatea asigurarii Casco Navigator
Ce trebuie sa stii despre asigurarea Casco Navigator ?
Riscuri acoperite de asigurarea Casco Navigator

Allianz Tiriac Asigurari SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 779 si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul prestarii serviciilor de asigurare.