Contact

Asigurare Viata

Asigurare Allianz-Tiriac Viata
De ce ai alege Asigurarea de viata Dinamic Invest?

Asigurarea de viata cu componenta investitionala (unit-linked) Dinamic Invest de la Allianz-Tiriac raspunde nevoilor tale prin imbinarea avantajelor investitiei pe piata de capital interna sau internationala, prin diferite programe de investitii, cu protectia pe care o ofera in mod normal o asigurare de viata.

Asigurarea de viata Dinamic Invest iti ofera posibilitatea sa alegi, potrivit inclinatiei tale catre risc, intre diferite programe de investitii adaptate la conditiile de piata actuale. Astfel, ai acces la programe de investitii cu risc crescut sau cu risc mediu, precum si posibilitatea investitiei in programe de investitii cu risc scazut, ca solutie de refugiu in cazul unor miscari neasteptate ale pietelor de capital, determinate de conditiile financiare si economice mereu in schimbare.

Ce iti ofera Asigurarea de viata Dinamic Invest?

Asigurarea de viata Dinamic Invest de la Allianz-Tiriac are urmatoarele avantaje pentru tine:

 • Flexibilitate - ai posibilitatea alegerii investitiei conform inclinatiei tale catre risc si a optiunilor tale investitionale, datorita existentei unei structuri investionale complete (toate gradele de risc investitional, existenta a doua monede pentru investitie Euro/Ron, acces pe piata de capital interna sau internationala);
 • Dinamism - pe parcursul derularii contractului de asigurare, in functie de miscarile aparute pe piata de capital precum si de modificarea optiunilor tale investitionale, poti redirectiona sumele investite intre programele de investitii, in mod nelimitat si gratuit;
 • Transparenta - cunosti partea din prima de asigurare care este alocata componentei de protectie precum si partea din prima de asigurare ce va merge exclusiv in investitie, astfel incat poti avea controlul sumelor pe care le investesti;
 • Protectia financiara sporita - ai posibilitatea atasarii unui numar extins de clauze suplimentare pentru a beneficia de protectie financiara sporita in caz de: spitalizare/interventii chirurgicale ca urmare a unui accident si/sau boli, incapacitate temporare de munca din accident, afectiuni medicale grave, invaliditate permanenta, etc. De asemenea, poti majora si protectia financiara pentru riscul de deces prin atasarea unei clauze suplimentare;
 • Profesionalism in administrarea investitiei - sumele investite sunt administrate de catre profesionisti in domeniul serviciilor financiare;
Cum functioneaza Asigurarea de viata Dinamic Invest?

Inca de la incheierea asigurarii, o parte din prima de asigurare este alocata componentei de protectie si cea mai mare parte din prima de asigurare merge exclusiv in investitie.

Protectie - In cazul unui eveniment nefericit, familia ta este protejata si beneficiaza de suportul financiar necesar, calculat ca suma intre valoarea contului tau de investitii si suma asigurata pentru deces.

Investitie - Prin plata primei de asigurare accesezi programele de investitii in care doresti sa fie plasati banii tai.

Ai posibilitatea de a alege intre diferite programe de investitii pe cele care se potrivesc cel mai bine obiectivelor tale si inclinatiei tale catre risc (scazuta, medie, crescuta). De asemenea, tu alegi moneda in care doresti sa fie investitia ta, in Euro sau in Ron, in functie de optiunea ta pentru piata interna de capital (prin programele de investitii in lei) sau pentru pietele externe de capital (piata europeana de capital sau piata internationala de capital). Pe tot parcursul contractului de asigurare, te poti implica activ in evolutia investitiei tale in functie de miscarile aparute pe pietele de capital precum si de modificarea optiunilor tale investitionale, prin:

 • Transferuri si redirectionari ale sumelor de bani intre programele de investitii, nelimitat si gratuit;
 • Aportul de prime suplimentare de investitie inclusiv cu posibilitatea modificarii procentelor de alocare, in vederea cresterii valorii contului tau de investitii;
 • Urmarirea evolutiei programelor de investitii pe pagina de internet www2.allianztiriac.ro, accesand sectiunea Programe de investitii.
 • Afla mai multe despre Asigurarea de viata Dinamic Invest

  Daca doresti o discutie detaliata referitoare la acest produs precum si la oricare alt tip de asigurare de viata care se potriveste asteptarilor si nevoilor tale specifice, te invitam sa contactezi cu incredere reprezentantii Allianz-Tiriac.

  De ce ai alege Produsul de Investitie Garantis Optim?

  Garantis Optim este o asigurare de viata de tip unit-linked cu prima unica ce imbina protectia oferita de  asigurarea clasica de viata cu oportunitatea de a-ti suplimenta veniturile pe termen mediu.

  Garantis Optim iti ofera acces la un program investitional care are in componenta titluri de stat emise de Guvernul SUA.

  Ce iti ofera Produsul de Investitie Garantis Optim?

  Principalele beneficii ale Produsului de Investitie Garantis Optim sunt:

  • posibilitatea acumularii unei sume de bani intr-un orizont mediu de timp (12 ani)
  • posibilitatea efectuarii unei investitii cu risc mediu, in instrumente financiare cu venit fix
  • certitudinea protectiei financiare a celor dragi in cazul producerii unui eveniment nefericit - indemnizatie de asigurare egala cu suma asigurata (minimul dintre 10% din valoarea primei de asigurare si 7000 USD) plus valoarea contului
  • accesul la instrumente financiare emise de institutii financiare cu rating superior (instrumente disponibile doar investitorilor institutionali)
  • beneficiul la maturitate, reprezentat ca valoarea contului calculata la un pret al unitatii la data de maturitate: 115.48%
  Cum functioneaza Produsul de Investitie Garantis Optim?

  Garantis Optim este un produs cu risc investitional mediu ce ofera posibilitatea investirii primei de asigurare intr-un program investitional ce ofera garantia pretului la maturitate de 115.48%, garantie oferita de pre-emitent, Guvernul SUA.

  Afla mai multe despre Produsul de Investitie Garantis Optim

  Daca doresti o discutie detaliata referitoare la acest produs precum si la oricare alt tip de asigurare de viata care se potriveste asteptarilor si nevoilor tale specifice, te invitam sa contactezi cu incredere reprezentantii Allianz-Tiriac.

  Allianz Tiriac Asigurari SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 779 si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul prestarii serviciilor de asigurare.