Inca un pas in directia digitaliizarii: plata online, cu cardul, pentru politele de asigurare emise de Allianz-Tiriac 3/6/2014

La un click distanta: accesibil si mult mai comod pentru client. Din luna Februarie, a.c., clientii Allianz-Tiriac Asigurari au la indemâna un nou instrument de plata a politelor emise de companie, online, cu cardul. Optiunea este accesibila din pagina de internet a Allianz-Tiriac (www.allianztiriac.ro), in sectiunea ”Plateste prima de asigurare”.

Odata cu introducerea noului sistem de plata online, Allianz-Tiriac ofera clientilor inca o modalitate de plata moderna, la indemâna, simplu de utilizat si disponibila 24/7 din orice locatie de pe glob. La ora actuala, Allianz-Tiriac ofera practic clientilor una dintre cele mai extinse retele de colectare a primelor de asigurare de pe piata locala a asigurarilor.

”Aceasta optiune de plata online, disponibila pentru orice card bancar inrolat pentru plati online, se adauga celor deja existente – plati numerar (la ghiseele bancilor partenere, la automatele de plati BRD precum si in reteaua PayPoint), plata cu cardul (in sucursalele Allianz-Tiriac si in sucursalele sau la automatele de plati ale bancilor partenere), prin debit direct, sau prin transfer bancar- si contribuie la cresterea accesibilitatii retelei Allianz-Tiriac de colectare a primelor de asigurare.” explica Bogdan Zamfirescu, Director Divizie Operatiuni Back Office in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari.

Prin intermediul noii facilitati, clientii pot plati primele de asigurare online, cu orice card inrolat 3D Secure pentru plati pe internet, in orice valuta (USD, EUR, RON), atât pentru polite de asigurare generala (Casco, RCA, locuinta, etc.), cât si pentru polite de asigurare de viata. Pentru clientii Allianz-Tiriac care aleg sa utilizeze aceasta noua modalitate de plata, reprezinta un avantaj faptul ca pot plati direct in valuta politei. Plata se face usor, in doar câtiva pasi simpli, prin intermediul solutiei de management al platilor online PayU. Introducerea acestei noi modalitati de plata a primelor de asigurare reprezinta inca un pas facut in directia digitalizarii si eficientizarii operatiunilor si serviciilor companiei.

”Digitalizarea reprezinta o mega-tendinta care se manifesta pregnant la nivel mondial in toate domeniile. Aceasta va influenta din ce in ce mai multe procese si servicii pe care companiile le pun la dispozitia clientilor. Odata cu schimbarea modului de viata si de interactiune ale oamenilor, ne propunem ca, prin intermediul digitalizarii unor procese, sa fim prezenti acolo unde clientul isi doreste. In cadrul Allianz-Tiriac, odata cu implementarea acestui sistem de plata, mai facem un pas in directia cresterii gradului de digitalizare a serviciilor oferite, acestea devenind mai usor accesibile, chiar de acasa, sau de la birou, din fata calculatorului” explica Bogdan Zamfirescu, Director Divizie Operatiuni Back Office in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari.

Plata online, cu cardul, a primelor de asigurare este doar unul dintre pasii facuti de Allianz-Tiriac in directia digitalizarii si accesibilizarii serviciilor sale, un alt pas fiind facut de companie in anul 2013, odata cu lansarea notificarii online a daunelor pentru asigurarile auto si de locuinta.

Serviciul de plata on-line poate fi accesat in pagina de internet Allianz-Tiriac la adresa https://plationline.allianztiriac.ro/Plati-Online.

Allianz-Tiriac Asigurari SA
Departamentul Comunicare si Relatii Publice