Allianz-Tiriac isi consolideaza strategia de resurse umane la nivelul entitatilor operationale in Romania  7/15/2015

Incepand cu 1 iulie, Dana Lemnaru este noul Director Resurse Umane in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari. Adina David, care a detinut aceasta functie in ultimii 7 ani a preluat, de la aceeasi data un nou rol in cadrul Allianz-Tiriac Pensii Private, unde va fi responsabila de redefinirea culturii organizationale si implementarea unei strategii care sa vizeze flexibilizarea si eficientizarea functiilor centrale ale companiei.

”Din perspectiva resurselor umane, ne propunem ca, la nivelul ambelor companii Allianz-Tiriac – Asigurari, respectiv Pensii - sa construim mai departe o cultura organizationala coerenta, bazata pe valori, sa consolidam un cadru care sa incurajeze pregatirea si dezvoltarea angajatilor. Oamenii sunt adevarata valoare a Allianz-Tiriac, iar strategia noastra pe termen mediu si lung vizeaza cu prioritate oferirea de oportunitati atractive de dezvoltare profesionala durabila pentru toti membrii organizatiei, sustinerea si aprecierea corecta a performantei. Mizam pe faptul ca avem oameni valorosi si, de aceea, punem accent pe fructificarea expertizei acestora in interiorul entitatilor Allianz-Tiriac”, explica Remi Vrignaud, Director General al Allianz-Tiriac Asigurari.

Cu o experienta de 16 ani in asigurari, Dana Lemnaru este de 13 ani in echipa Allianz-Tiriac Asigurari. In ultimii 10 ani, ea a coordonat activitatea Departamentului Training, unde a fost implicata in dezvoltarea strategiei si a programelor de pregatire profesionala la nivel national pentru reprezentantii fortei de vanzari. In noua functie in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari, beneficiind de experienta din zona de training, Dana Lemnaru va continua dezvoltarea strategiei de resurse umane a companiei, cu accent pe doua elemente principale: performanta si dezvoltare.

Adina David are o experienta de 20 de ani in asigurari, exclusiv in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari. In ultimii 7 ani a coordonat activitatea Departamentului Resurse Umane din cadrul companiei. In calitate de Director HR al Allianz-Tiriac Asigurari, a contribuit la consolidarea rolului Departamentului Resurse Umane, astfel incat acesta sa aiba o implicare activa atat in dezvoltarea companiei dar, mai ales, in dezvoltarea oamenilor, a abilitatilor de leadership si in construirea unei culturi organizationale care sa incurajeze si sa sustina performanta si dezvoltarea.

“Numirea Adinei David in cadrul Allianz-Tiriac Pensii Private are rolul de a ajuta la transformarea culturii organizationale, in sensul sustinerii performantei, antreprenoriatului si dezvoltarii angajatilor, precum si la flexibilizarea structurii organizationale. Aceasta va permite o delimitare clara a responsabilitatilor si dezvoltarea abilitatilor de leadership la nivelul fiecarui angajat. Toate acestea reprezinta premise pentru un mediu de lucru capabil sa incurajeze performanta si dezvoltarea profesionala“, explica Iulius Postolache, CEO Allianz-Tiriac Pensii Private.

Allianz-Tiriac Asigurari SA
Departamentul Comunicare