Contact

Formular actualizare date

Stim ca ai nevoie de o solutie simpla pentru a primi informatii complete despre asigurarile tale


Pentru ca ai o viata activa, pentru ca tot timpul trebuie sa faci cate ceva pentru tine, familia sau afacerea ta, pentru ca ai o multime de lucruri pe care trebuie sa le tii minte, venim acum in ajutorul tau cu o solutie simpla pentru asigurarile tale.

Pentru ca esti clientul nostru si pentru ca ne dorim sa fii permanent multumit de produsele si serviciile noastre, poti acum sa primesti rapid informatii despre asigurarile tale sau ale companiei tale.


Beneficiile solutiei propuse de Allianz-Tiriac

  • Vei stii cand iti expira asigurarea
  • Vei stii cand se apropie scadenta de plata a acesteia

Poti beneficia de toate acestea prin simpla verificare a adresei tale de e-mail sau a mesajelor primite de la Allianz-Tiriac pe telefonul mobil.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi in formularul de mai jos adresa ta de e-mail si numarul tau de telefon.

De asemenea, daca de la ultima intalnire cu noi ti-ai schimbat domiciliul, trimite-ne noua ta adresa de corespondenta si vei putea primi informatii utile cu privire la polita de asigurare pe care o detii.

Daca doresti mai multe detalii, ne poti contacta si la Infoline 021/20 19 100 sau 0801080108, ori la info@allianztiriac.ro.

Minimize
Calculator asigurare

iconita calculator asigurare auto
Calculator asigurare auto RCA
iconita calculator asigurare auto
Maximize
Info financiare asigurari viata
Maximize
Allianz Share
Maximize
Contacteaza-ne pentru:
Maximize
Curs valutar BNR
Maximize
Convertor valutar

Allianz Tiriac Asigurari SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 779 si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul prestarii serviciilor de asigurare.