Contact

Daune exclusiv parbrize, lunete, geamuri laterale

Daune parbrize
Unde poti merge pentru a constata si remedia o dauna exclusiv pe geamuri auto?

Pentru a raspunde asteptarilor si dorintelor tale am dezvoltat relatii cu service-uri care se ocupa exclusiv de constatarea si remedierea daunelor survenite la elementele vitrate ale masinii tale (parbrize, lunete, geamuri laterale).


Printre colaboratorii nostri se regasesc:

PILKINGTON - Centru de parbrize
CARGLASS

Apeland la serviciile si produsele oferite de profesionisti in domeniu vei avea certitudinea calitatii si functionalitatii adecvate pe toata durata in care detii si utilizezi vehiculul.

Call-center Pilkington: *9900
E-mail: callcenter.pilkington@ro.nsg.com

Care sunt serviciile de care poti beneficia, in calitate de client Casco Allianz-Tiriac?

Apeland la colaboratorii nostri, poti beneficia de:

  • constatarea daunelor la elementele vitrate ale masinii
  • reparatii ale geamurilor masinii tale (parbrize, lunete, geamuri laterale)
  • servicii de inlocuire a elementelor vitrate pentru vehiculul tau

Este important sa stii ca, in functie de rapiditatea cu care se intervine si de gravitatea daunei, geamurile masinii tale pot fi reparate, nu orice avarie a acestora presupunand inlocuirea lor.


Daca ai o dauna care vizeaza exclusiv elementele vitrate ale masinii tale si ai o polita Casco la Allianz-Tiriac, te poti prezenta direct la centrele colaboratorilor nostri pentru constatare si repararea/inlocuirea geamurilor respective.

Allianz Tiriac Asigurari SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 779 si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul prestarii serviciilor de asigurare.