Contact

Parteneriat cu TNB
Parteneriat cu TNB
Notificare online
Notificare online
Ai grija de Afacerea Ta!
Ai grija de Afacerea Ta!
nextprev
.
reducere
Allianz-Tiriac a lansat un nou serviciu cu valoare adaugata pentru clientii sai : plata online pentru primele aferente asigurarilor generale si de viata. Simplu, sigur, confortabil, la numai un click distanta!
Eduard Novak, client SanaPro si Ambasador Allianz-Tiriac al Sanatatii recomanda asigurarea de sanatate.

Solutii de asigurare persoane fizice

Vreau sa ma simt in siguranta

“Sunt tanar. Ma aflu la inceput de drum. Imi port singur de grija si sunt responsabil pentru faptele mele. Pentru a putea trai asa cum imi doresc, pentru a-mi cumpara casa si masina dorite si pentru a calatori, a trebuit sa muncesc mult. Acum, este foarte important sa ma asigur ca toate lucrurile importante din viata mea sunt protejate. De asemenea, pentru a-mi putea continua drumul in viata, trebuie sa am grija si de sanatatea mea.”

Vreau sa-mi protejez familia

“Familia mea este nepretuita. De neinlocuit. Tot ceea ce fac este pentru ca membrii familiei mele sa fie in siguranta si sa avem impreuna un viitor frumos si linistit. Caminul in care locuim ne asigura confortul si pacea necesare la finalul fiecarei zile de munca ori de scoala, masina familiei ne insoteste pe drumurile de zi cu zi sau in week-endurile petrecute in afara orasului. In concedii ne place sa calatorim in strainatate, impreuna cu cei mici."

Imi fac planuri de viitor

“Una dintre preocuparile mele importante este planificarea viitorului. Vreau sa am siguranta ca pot ajunge acolo unde imi doresc, alaturi de cei pe care-i iubesc si care fac parte din viata mea. Imi doresc ca, la retragerea din activitatea profesionala, sa am siguranta ca viata mea nu se va schimba din cauza diminuarii veniturilor ori a problemelor de ordin financiar cu care m-as putea confrunta si ca nu voi fi afectat de modificarile legislative care reglementeaza sistemul pensiilor de stat."

Investesc pentru viitorul familiei

“Am nevoie sa stiu ca ii pun pe cei dragi la adapost. Vreau sa am certitudinea ca, in cazul producerii unui eveniment nefericit, familia mea va fi protejata si va beneficia de suportul financiar necesar. Mai mult decat atat, imi doresc ca, odata cu trecerea timpului, sa obtin si un castig din investitia mea. Vreau ca banii mei sa fie gestionati si investiti in mod eficient. ”

Solutii de asigurare persoane juridice

IMM

“Am reusit sa-mi infiintez propria firma. Depun toate eforturile necesare pentru dezvoltarea afacerii. Sunt preocupat cu gasirea de noi clienti si rezolvarea problemelor administrative. Constient de riscurile asociate desfasurarii activitatii intr-o conjunctura economica instabila, inteleg ca in orice moment se pot produce evenimente neprevazute care mi-ar putea afecta investitiile. Sunt interesat sa-mi protejez investiile si sa-mi dezvolt afacerea!”

Companii mari/Corporatii

“Sunt o persoana de decizie in compania pentru care lucrez. Este important sa am lucrurile sub control, in fiecare moment al activitatii. Problemele pe care trebuie sa le rezolv zilnic sunt numeroase si necesita decizii rapide si corecte. Pentru ca aceste decizii implica o mare responsabilitate, e important sa stiu ca persoanele, bunurile, cladirile si masinile companiei de care raspund, sunt protejate. Stiu ca le pot proteja, asigurandu-le!”
Minimize
Aboneaza-te la newsletter


Abonare      
Maximize
Contacteaza-ne pentru:
Maximize
Allianz Share
Maximize
Curs valutar BNR
Maximize
Convertor valutar
Minimize
Calculator asigurare

iconita calculator asigurare auto
Calculator asigurare auto RCA

Allianz Tiriac Asigurari SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 779 si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul prestarii serviciilor de asigurare.