Aspecte legale


Informatiile furnizate si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Allianz-Tiriac Asigurari S.A. si sunt proprietatea sa exclusiva.
De asemenea, Allianz-Tiriac Asigurari detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Allianz-Tiriac Asigurari S.A. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre serviciile Allianz-Tiriac Asigurari S.A. puteti sa va adresati oricarei unitati teritoriale sau oricarui mandatar autorizat al companiei (agent de asigurare/ broker de asigurare).

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Allianz-Tiriac Asigurari SA.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui serviciu de asigurare.

Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – Allianz-Tiriac Asigurari S.A., da dreptul unilateral si neechivoc ca Allianz-Tiriac Asigurari S.A. sa faca uz de dreptul de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.