Contact

Imi fac planuri de viitor

asigurare planificare financiara viitor Allianz-Tiriac
Minimize
Imi fac planuri de viitor
“Una dintre preocuparile mele importante este planificarea viitorului. Vreau sa am siguranta ca pot ajunge acolo unde imi doresc, alaturi de cei pe care-i iubesc si care fac parte din viata mea.
Imi doresc ca, la retragerea din activitatea profesionala, sa am siguranta ca viata mea nu se va schimba din cauza diminuarii veniturilor ori a problemelor de ordin financiar cu care m-as putea confrunta si ca nu voi fi afectat de modificarile legislative care reglementeaza sistemul pensiilor de stat.
De asemenea, vreau sa stiu ca pot beneficia de protectie financiara in cazul in care voi avea un accident si vreau sa ii stiu pe cei dragi in siguranta, in cazul in care mie mi s-ar intampla ceva.”

Pentru linistea si siguranta financiara a ta si a familiei tale, alege solutia Allianz–Tiriac: Asigurarea de viata cu economisire.
Maximize
Info financiare asigurari viata
Maximize
Allianz Share

Allianz Tiriac Asigurari SA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 779 si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul prestarii serviciilor de asigurare.